google+youtubefacebooktwitter newsleter

Back

To See The Current Schedule of Events Look Below the Image

Предстоящи дати за семинара "Пробуждане на Озареното Сърце" с Георги:

13 - 16 март 2020 г. в София

Всички Събития и Семинари с Георги Георгиев в Център Сен Жермен

Георги Георгиев е сертифициран за учител в Школата по Припомняне от Друнвало Мелхизедек през април 2013 година.

Духовните търсения на Георги започват преди повее от 20 години. Между 1997 и 2004 година интензивно, отдадено и всекидневно се посвещава на Мер Ка Ба медитацията и Сакралната геометрия, воден от своето Висше Аз. С Друнвало се запознава задочно чрез книгите му "Древната тайна на Цветето на Живота" през 2002 година и го припознава като източник на безкрайно вдъхновение, любов и светлина.

Пътят на Георги е тясно свързан с практиките на Светлинните медитации, интеграцията на много-измерното съзнание и опознаването на собствената духовна същност. През 2005 година започва популяризирането в България на Шамбала Мултиизмерно Лечение, друг път към Единното Съзнание, основан на любовта без условия. В Шамбала той вижда съвременното послание на Духовната Йерархия и Възнесените Учители. От същата година Георги започва да води групови практики и медитации. Всяка седмица година след година тези сбирки се превръщат във възможност за хиляди българи да навлязат в собствената си светлина и да преминат през своите процеси на лечение и възстановяване.

В същото време чрез своята дейност разпространява и Махатма учението на Браян Гратън, чийто книги издава. Това е път за свързване с божествената искра чрез енергията на Източника - Махатма, начин за активация на тялото от светлина и припомняне на пътя до дома.

От 2009 година Георги преподава курсове в Шамбала Мултиизмерно Лечение и Махатма, като в същото време организира над 20 семинара за различни учители от организацията "Цветето на Живота", чрез които популяризира учението на Друнвало в нашата страна. Чрез неговата организационна дейност през 2012 година е поставено и началото на курса "Пробуждане на Озареното Сърце" в България.

Георги преминава своето обучение при Друнвало през 2013 година и е сертифициран за преподавател от "Школата по Припомняне". Семинарът "Пробуждане на Озареното Сърце" обединява в себе си целия опит на Друнвало и посланията, които той получава от своите водачи и ангели, са крайъгълен камък в цялата традиция на духовните учения на Земята.

Дълбоко убеждение и вярване на Георги е, че пътят към Възнесението е пътят към собственото Майсторство и преживяване на божественото в Сърцето. Именно затова предлага практики и медитации, които предизвикват трансформация и лечение и припомняне на връзката с Майката Баща Бог, за да може да съдейства на всички, които са отдадени на духовното търсене. Разликата между наглед подобните една на друга енергийни и медитативни практики според Георги е същата като между ума и Сърцето. И само в Пространството на Сърцето божественото може не само да бъде открито, а и преживяно директно.

В своята дейност в Център Сен Жермен Георги действа като катализатор на трансформация и израстване, вдъхновявайки огромен брой българи да търсят, преживяват и намират своята истинска същност и подкрепя всички, които са готови да излязат от омагьосания кръг на ума си и да встъпят в собствената си сила - в Сърцето.

Преди да започне да преподава "Пробуждане на Озареното Сърце" Георги преминава през задълбочено обучение и практика на материалите, информацията и медитациите не само при Друнвало Мелхизедек, а при още шестима учители от "Школата по Припомняне". Отдадеността му, прецизността, личният опит и познанието за Мер Ка Ба, Свещеното Пространство на Сърцето и Сакралната Геометрия му позволяват да намери път към всички, които посещават водения от него семинар "Пробуждане на Озареното Сърце".

Повече информация за дейността му можете да откриете в сайта
www.shamballa-bg.net

Георги Георгиев провежда семинари в София, Пловдив и Благоевград. За всички останали градове в България, ако желаете да организирате семинар с него и да го поканите в своя град, пишете наstgermain.bg@gmail.com

Personal Website
www.shamballa-bg.net